Tuoteturvallisuus

Meille tuoteturvallisuus on tärkeää. Kaikki KidsFunin tuotteet sisältävät turvallisuusmerkinnät turvallisuutesi takaamiseksi. Osa KidsFunin tuotteista ei sovellu alle 3-vuotiaille, sillä tuotteet sisältävät pieniä osia. Alle 3-vuotiaiden lasten tuotteiden käyttö ehdottomasti aikuisen valvonnassa.

Askarrellessa suosittelemme, että lapsilla on päällä askarteluun soveltuvat vaatteet. Suosittelemme myös, että huonekalut ja matot suojataan, mikäli niiden päällä askarrellaan. Näin estetään mahdollisista askartelutarvikkeista irtoavien värien tarttuminen ihoon, vaatteisiin ja huonekaluihin.

Ihomaalit ja muovailuvahat

Lasten maalien ja muovailuvahojen käyttö mielellään aikuisen valvonnassa.

Ihomaalit saattavat aiheuttaa allergisen reaktion. Kokeile tuotetta iholle ennen varsinaista käyttöä. Mikäli tuote aiheuttaa ärsytystä iholla, älä käytä tuotetta. Huuhtele maali iholta huolella käytön jälkeen.

Muovailuvaha saattaa värjätä. KidsFun ei vastaa värjäytyneistä tuotteista.

Tuotteita ei saa joutua silmiin eikä suuhun. Mikäli tuotetta joutuu kuitenkin silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Tarvittaessa ota yhteys lääkäriin. Lue pakkausseloste huolella ennen käyttöä.

CE-merkintä

KidsFunin leluissa on CE-merkintä. Merkintä kertoo, että tuote täyttää EU-direktiivien mukaiset vaatimukset.

Kysymyksiä tuoteturvallisuudesta?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai niiden turvallisuudesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.